Máte v rodině fanouška značky Toyota? Pak byste při shánění vánočních dárků měli zabrousit na její e-shop. Výhodou je, že tu seženete skvělé a funkční věci i pro ty, kdo se o auta příliš nezajímají. Prodává se tu totiž stylové oblečení, doplňky na cestování i dětské kolekce a společenské hry.

Pro manžela

Jak známo, muži milují nejrůznější technické vychytávky. Proto vás bude milovat, když mu koupíte tento multifunkční nástroj z nerezové oceli, s nímž se promění ve všehoschopného MacGyvera. Rozhodně nic nezkazíte ani funkční softshellovou bundou s jeho oblíbenou značkou na prsou. Vybírat můžete ze tří barevných variant. Všechny jsou nicméně velmi decentní, a tak nebude vadit, když si ji nechá i mimo sportovní aktivity. Jistě ho potěší i klasická kšiltovka.

Stylové tipy na vánoční dárky pro celou rodinu | Toyota Life

Pro manželku

Že vaši partnerku auta vůbec nezajímají? Možná ji o vaší oblíbené značce přesvědčí elegantní nadčasová košile Oxford v univerzální světle modré barvě. Mimochodem, prodává se i pánská verze. Že je to málo? Pak je tu nádherná funkční zimní bunda ve sněhobílé barvě. Je prošívaná a vyrobená ze softshellu.

Pro syna

Nový batoh ocení každý kluk. Můžete mu koupit větší sportovní, který je skvělý na cestování, a pro větší žáky klidně i do školy, protože má pevná záda. Pro Toyotu takový vyrobila značka Ogio. Na volný čas se může hodit menší stahovací batůžek s praktickými kapsami uvnitř i zvenčí. Je k dispozici ve třech barevných variantách.

Pro dceru

V určitém věku děti udělají cokoli, jen aby chvíli nemusely poslouchat rodiče. Doslova. Pokud se do této fáze dostala i vaše dcera, dopřejte jí to a pořiďte jí bezdrátová sluchátka v samonabíjecím stylovém pouzdře. Sluchátka vydrží hrát tři hodiny, pouzdro je pak nabije na další dvě. Součástí balení je několik nástavců. Jednoduchou černou mikinou s kapucí se také nedá mnoho zkazit, berte ji jako sázku na jistotu.

Stylové tipy na vánoční dárky pro celou rodinu | Toyota Life

Pro bratra

Kdo říká, že modely aut se hodí jako dárek jen pro děti, zřejmě ještě neviděl elegantní model nové verze legendárního sportovního modelu Supra. Zvlášť ta černá verze vypadá velmi stylově a může zdobit klidně i manažerský pracovní stůl. Chcete pro něj praktičtější dárek? Zkuste tašku na notebook s mnoha praktickými kapsami a v decentním designu a šedivém odstínu. I ji vyrobila značka Ogio.

Pro sestru

Ráda cestuje nebo sportuje? Aby si už nemusela kupovat kávu do kelímku nebo vodu v plastových lahvích, pořiďte jí termo hrnek či termo láhev, která je nejen funkční, ale také má krásný minimalistický design. Tato má navíc vestavěné sítko, které slouží jako filtr na čaj, nebo na ovoce, které udělá z vody chutnou limonádu. Pokud si doma ráda dá skleničku vína, možná by ji potěšila i sada s vývrtkou a náhradní zátkou v kožené dárkové krabičce.

Pro dědečka

Možná byste to do nich neřekli, ale spousta mužů v sobě objevuje malého kluka právě ve chvíli, kdy se stávají dědečkem. Mají ale navíc moudrost a spoustu času – zkuste jim tedy koupit krásný dřevěný hlavolam. Pravděpodobně z něj budou mít větší radost než z další pletené šály. Na e-shopu Toyoty najdete sadu tří dřevěných hlavolamů. 

Stylové tipy na vánoční dárky pro celou rodinu | Toyota Life

Pro babičku

Pořádá pravidelné dýchánky s kamarádkami, kde popíjejí čaj a hrají kanastu? Možná bude ráda za novou sadu hracích karet. Zvlášť když jsou ukryty v koženém pouzdře, v němž jsou i hrací kostky. Mimochodem, karty mají i žolíky – děvčata tak mohou hrát, co se jim zlíbí.

Foto: Lucie Cápková