Česká Toyota spustila nabídku kvalitních ojetých vozů na webu proverenevozy.toyota.cz, kde aktuálně najdete více než 500 skladových a zánovních vozů Toyota tuzemských dealerů.

Auta jsou prověřená v autorizovaných servisech Toyota, zákazníci je poskytli například protiúčtem při pořízení nového vozu, nebo je nabídli ke komisnímu prodeji. V nabídce jsou i skladové a předváděcí modely. Na stránkách si také zájemce o odprodej svého vozu může nechat nezávazně spočítat jeho orientační cenu.

Vozy z tohoto programu lze pořídit pouze u autorizovaných partnerů Toyoty na 27 místech po celé ČR. Všichni partneři mají k dispozici profesionální technické zázemí a proškolené mechaniky. Po technické stránce jsou vozy okamžitě připraveny k jízdě a prodejce na ně bude schopen nabídnout prodlouženou záruku. Zákazník může s vybraným vozem ihned odjet. Součástí nabídky je i výhodné financování, podobně jako u nových vozů.

„Toyota je pro mnoho tuzemských řidičů symbolem spolehlivosti a kvality, a proto je o ni enormní zájem i na trhu ojetin. Vytvořili jsme proto program, kde na jednom místě zákazníkům nabízíme nejširší nabídku ojetých vozů naší značky s jasným původem, garancí technického stavu i počtu najetých kilometrů,“ říká generální ředitel českého zastoupení značek Toyota a Lexus Martin Peleška.

V nabídce jsou vozy za atraktivní ceny, přičemž nejvíce zastoupené jsou modely Corolla ve všech třech provedeních, Yaris, RAV4 nebo C-HR. V nabídce je ale i Land Cruiser, Hilux nebo Proace.

Na aktuální nabídku se lze kromě přímého linku dostat také z hlavní stránky značky toyota.cz pod záložkou Skladové a ojeté vozy.

Foto: Daniel Vojtěch